Detalii livrare

Lui Shoes livrează produse pe întreg teritoriul României prin intermediul firmei de curierat rapid DPD. Produsele comercializate sunt fabricate de catre noi, trimise în ambalajul original şi sigilate. Costul livrării este de 20 lei indiferent de localitate iar produsele ajung la destinaţie în 3-5 zile de la ridicarea acestora de către curier.

DIN 19.10.2015
LA 3 ARTICOLE PLĂTITE – TRANSPORTUL ESTE GRATUIT !!!

ATENŢIE ! ÎN CAZ DE RETUR COSTUL TRANSPORTULUI VA FI SUPORTAT DE CĂTRE CLIENT ! (~ 20 lei – )

Informaţii generale despre livrare
Livrările se fac de luni până vineri între orele 9-17 şi sâmbătă între orele 10-13.

Procesul de livrare
Curierul te va contacta telefonic în momentul în care se află în faţa imobilului unde se va face livrarea la plasarea comenzii poţi specifica un anumit interval orar în care doreşti livrarea, dacă nu poţi specifica o oră anume.
Poţi solicita livrarea produselor la locul de muncă sau poţi cere sa fie preluate de o alta persoană.
Partenerul nostru DPD permite ridicarea produselor de la sediul sau din localitatea în care ai solicitat livrarea.
Curierul nu este obligat sa ducă produsele voluminoase pană la domiciliul cumpărătorului ci doar până în faţa imobilului acestuia.

Procesul de preluare a coletului
Este important să verifici dacă este produsul real comandat.
Poţi desface coletul, dar doar după achitarea contravalorii.
În cazul în care produsele nu corespund calitativ, se pot returna curierului în momentul verificării; contravaloarea produselor nu se va face pe loc, ci doar în urma unei sesizări către Lui Shoes care îţi va returna ulterior banii achitaţi
Dacă ai ales să achiţi contravaloarea produselor ramburs atunci curierul îţi va elibera o chitanţă pentru suma înscrisă pe factură.