Top 3 cele mai bune perechi de pantofi sport bărbătești pentru alergare

Top 3 cele mai bune perechi de pantofi sport bărbătești pentru alergare

Sezonul rece se apropie, iar orele de alergare de dimineață tind să se diminueze. Cu toate acestea, încă mai avem energie și mai avem la dispoziție cel puțin câteva săptămâni pentru a ne testa limitele. 

În plus, iarna ne așteaptă cu surprize. Sezonul rece înseamnă un singur lucru pentru iubitorii de jogging: reduceri la încălțămintea de vară și la pantofii de alergare. Tocmai de aceea, ni se pare potrivit să vă împărtășim astăzi un top al celor mai bune 3 perechi de pantofi sport bărbătești pentru alergare, un top al celor mai bune colecții. Pentru a ști ce să urmăriți în perioada de reduceri. 

La ce criterii anume trebuie să vă uitați în momentul în care alegeți o pereche de pantofi sport pentru alergare? 

Ei bine, orice specialist ați întreba, acesta ar trebui să vă ofere în principal același răspuns: la talpă trebuie să vă uitați în primul rând. Atunci când pantofii de alergare se testează, atât în laborator, cât și pe teren, talpa este cea supusă la cele mai multe teste. 

Aveți nevoie de o pereche de pantofi de alergare cu talpa ergonomică, antiderapantă, dar care să nu îngreuneze papucul și să se plieze perfect pe forma piciorului în timp ce alergați. 

Drop-ul pantofilor sport pentru alergare este și el important. Căderea pantofilor trebuie să fie situată între 8 și 12 milimetri, diferența fiind de obicei lăsată pentru stratul de spumă amortizantă. 

Unii papuci au un nivel de 6 milimetri, iar unele designuri complet minimaliste au 0 diferență între călcâi și vârf, fiind total nepotriviți pentru alergare. 

Iată un top al celor mai bune 3 tipuri de pantofi sport pentru alergare, decis de către specialiști

1.  Pantofii din gama GoRun

GoRun este o gamă profesională de pantofi sport pentru alergare. Dacă doriți să vă simțiți confortabil și să aveți maximul de energie necesar unei curse de maraton, o pereche de pantofi GoRun este răspunsul de care aveți nevoie la orice întrebare. 

Sunt foarte ușori, cântărind mai puțin de 300 de grame. Au de cele mai multe ori un drop de 6mm, în funcție de model și pot fi achiziționați la un preț excelent, mai ales atunci când aveți ocazia să vă bucurați de reduceri. 

După cum le zice și numele, pantofii GoRun vor fi cel mai bun prieten al vostru pe pistă. 

2. Gama de pantofi sport bărbătești Pegasus – făcuți pentru alergare

În cadrul testelor, pantofii sport bărbătești din gama Pegasus au obținut printre cele mai bune rezultate în ceea ce privește protecția. Aflați la cea de-a patra generație, pantofii Pegasus au avansat și specialiștii au creat în cele din urmă o pereche de încălțări de elită, special creată pentru alergătorii de top. 

și aici modelele diferă, iar prețurile și ele pot fluctua în funcție de modelul ales. Însă cu puțin noroc și cu multă, multă cercetare veți găsi perechea perfectă pentru voi, la un preț accesibil. 

Un alt avantaj al modelelor Pegasus, descoperit în cadrul testelor, este ușurința cu care aceștia se curăță, lăsând apa să treacă prin țesuturile lor și să se usuce rapid. Iar acest avantaj ajută și piciorul să respire în timpul efortului. 

3. Gama Joyride – performanță și design exclusivist 

Dacă îți dorești să arăți și bine să obții și performanțe uluitoare pe traseu, gama de pantofi sport Joyride e exact ceea ce cauți. Construiți cu un design aerodinamic, care-ți taie respirația, aceștia îți vor oferi protecție, potențial de a-ți depăși limitele și o imagine de care să fii mândru. 

Prețul este unul mai ridicat decât în cazul gamelor mai sus indicate, însă când vei descoperi modelele din această colecție vei înțelege încă de la început din ce. Testele au demonstrat că această gamă de pantofi sport bărbătești pentru alergare se identifică la nivel de performanță cu unele dintre cele mai bune invenții în materie de sport. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *