Termeni și conditii

Termeni și conditii

1. Declinarea responsabilităţii

Lui Shoes prin acest site (lui-shoes.ro) îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele afişate online. Eforturi mari s-au depus pentru a minimaliza toate greşelile care pot apărea din editarea electronică sau manuală a informaţiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uşor de realitate.
Valoarea maximă a obligaţiilor societăţii faţă de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de Societate de la clientul respectiv.

2. Garanţiile produselor

Produsele cumpărate prin intermediul site-ului beneficiază de garanţia obişnuită a fiecărui produs în parte. Astfel, fiecare produs va fi însoţit de certificatul de garanţie.
Pierderea certificatului de garanţie sau a facturii duce la pierderea garanţiei.
Nu eliberăm duplicate pentru certificatul de garanţie.

3. Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului, sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul va fi considerat o tentativă de fraudare a site-ului şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

4. Drepturile de autor

Lui Shoes beneficiază de protecția legii drepturilor de autor. Conținutul site-ului este proprietatea Lui Shoes: informații, texte, imagini, grafică, simboluri, programe, scripturi, etc. Datele de pe site și de pe server nu pot fi folosite fără acordul scris al proprietarului. Folosirea acestora fără acordul Lui Shoes se pedepsește în conformitate cu legislația în vigoare. Pozele produselor din cadrul shop-ului online pot fi folosite doar cu acordul scris al Lui Shoes

5. Litigii

Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societate va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată competențe din România.

6. Date personale

Informaţiile utilizatorilor site-ului vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu Lui Shoes

Orice date specifice privitoare la situaţia şi starea produselor se pot obţine online sau prin email / telefon, la rubrica CONTACT a acestui site.

7. Disponibilitatea şi preţul produselor

Ofertele şi produsele prezentate pe acest site sunt disponibile în limita stocului actualizat live.
Preţurile produselor prezentate pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

8. Livrarea produselor

Livrarea produselor se poate face într-un interval minim de 24 ore şi maxim 5 zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri ).
Factura fiscală, garanția și eticheta de retur se regăsesc întotdeauna în coletul în care primiți marfă. 

9. Returnarea produselor

9.1 Returul fara motiv in termen de 14 zile

Potrivit O.U.G. 34/2014 produsele achiziţionate la distanţă se pot returna fără motiv în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea comenzii.
Produsul returnat trebuie să fie în stare perfectă, în ambalajul original şi cu certificatul de garanţie. Nu este primit dacă este zgâriat, deteriorat, dacă nu are etichetele intacte ori dacă îi lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzură.

9.2 Returul motivat de defect in perioada de garantie

Pentru retur în caz de defect e necesar să trimiţi o cerere în scris (pe adresa office@lui-shoes.ro), iar produsul se repară, se înlocuieste sau se oferă contravaloarea lui. Cele 3 opţiuni sunt valabile în această ordine.

În cazul în care se oferă ultima variantă – contravaloarea comenzii, aceasta se oferă într-un interval de maxim 30 de zile de la retur.

Returnarea de produse e valabilă pentru persoanele fizice. 

În ambele situatii 9.1 & 9.2 – returnarea produsului se face tot prin intermediul firmei de curierat care ţi-a adus produsul (DRAGON STAR). Taxa curierului pentru retur e suportată de tine (20 lei).

În momentul efectuării unei comenzi on line, clientul declară că a luat cunoştinţă şi este întru totul de acord cu cele menţionate mai sus.

Lui Shoes