Informații utile

Garanția produselor

Toate produsele comercializate de Lui Shoes prin prezentul site sunt produse noi și originale. Toate produsele se livrează în ambalajul original și beneficiază de garanție.

Livrări

Livrarea produselor se va face oriunde în țară (România), prin intermediul firmei de curierat DRAGON STAR. Produsele sunt asigurate pe durata transportului de către firma de curierat.
Pentru comenzile plasate în zile nelucrătoare (sâmbată, duminică și sărbătorile legale) livrarea produselor disponibile în stocul nostru se va face în maximum 3 zile lucrătoare de la data plasării comenzii.

Costul expediției este de 20 lei indiferent de localitatea de livrare și de dimensiunea coletului. NU se percep taxe suplimentare pentru plata ramburs.

NOU !

Daca plătești cel puțin 2 produse, transportul este gratuit !

Recepția coletelor se poate face în prezența reprezentantului firmei de curierat (în cazul plății ramburs, coletul se poate deschide doar dupa achitarea rambursului).

Livrarea se face în termen de:

3-5 zile pentru produsele afișate pe site:

Comenzile se pot face: Online – prin folosirea coșului de cumpărături;

Comenzile sunt considerate ferme din momentul confirmării disponibilității și a termenului de livrare de către un operator call-center.

Modalitățile prin care se poate face plata produselor sunt următoarele:

Plata ramburs – În momentul în care primiți produsul.

Factura fiscală, garanția și eticheta de retur se regăsesc întotdeauna în coletul în care primiți marfa.

Logistica & Prețuri Scăzute

Lui Shoes își are centrul logistic în Brașov. Datorită faptului că suntem producători direcți, ne permitem să avem un adaos comercial scăzut și să oferim cele mai competitive prețuri de pe piață. Pentru orice detalii privind politica noastră de prețuri, termeni și condiții nu ezitați să ne contactați.

NOU !

Cumperi un articol aflat la promoție și primești un al doi-lea articol de la promoție la alegere gratuit ! Se plătește prețul mai mare și este valabil pentru oricâte perechi cumperi. (Oferta este în limita stocului disponibil.)

Comentarii ale utilizatorilor

Utilizatorii care accesează acest site pot face comentarii la adresa produselor oferite – via facebook, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. Ne rezervăm dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care afectează în vreun un fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conține virusi, texte reprezentând mail-uri in masă sau orice altă formă de spam.