Informaţii retur

Informaţii retur

În coletul pe care îl veţi primi odată cu livrare produselor, veţi găsi pe lângă factura fiscală şi garaţie o etichetă de retur. Conform legii comerţului la distanţă O.U.G. 34/2014 cu modificările ulterioare, se poate renunţa la produsele cumpărate fără a invoca vreun motiv în termen de 14 zile. Acest termen se calculează de la primirea comenzii şi sunt zile lucrătoare.

Condiţii de returnare

Produsele returnate trebuie să se afle în stare perfectă, în ambalajul original şi cu certificatul de garanţie. Dacă se constată: zgârieturi sau deteriorări, produsul nu are etichetă intactă sau are urme de uzură şi sunt purtate, nu va fi primit pentru retur.

Returul motivat de defect în perioada de garanţie

Pentru retur în caz de defect e necesar să trimiţi o cerere în scris pe adresa de email 000, iar produsul se repară, se înlocuieşte sau se oferă contravaloarea lui. Cele trei opţiuni sunt valabile în această ordine.

În cazul în care se oferă ultima variantă – contravaloarea comenzii, aceasta se ofera într-un interval de maxim 30 de zile de la retur.  Returnarea de produse e valabilă pentru persoanele fizice.

În ambele situaţii – returnarea produsului se face tot prin intermediul firmei de curierat care ţi-a adus produsul DRAGON STAR. Taxa curierului pentru retur e suportată de tine (20 lei).

În momentul efectuării unei comenzi online, clientul declară că a luat cunoştinţă şi este întru totul de acord cu cele menţionate mai sus.

Adresa de retur

SC RAMIGIA PRODIMPEX SRL

str. Calea Făgăraşului, nr. 49, Braşov, România