Ghid mărimi

Ghid mărimi

Urmeaza ghid-ul nostru de marimi pentru pantofi si află mărimea ta în doar 3 paşi

Pasul 1: Așează o hârtie A4 lângă perete și poziționează piciorul desculț pe ea, stând în picioare.
Pasul 2: Trasează cu creionul forma piciorului ținând creionul perpendicular pe hârtie.
Pasul 3: Măsoară atât lungimea cât și lățimea în punctele cele mai îndepărtate a formei trasate.

Dacă măsurătorile diferă între piciorul stâng şi drept, trebuie să ţineţi cont de măsura cea mai mare.

Dacă măsura, conform graficului este între mărimi şi nu dispunem de jumătăţi de mărimi – trebuie să rotunjiţi la mărimea superioară.

Indicaţiile şi graficele oferite în ghid-ul nostru de marimi pentru pantofi aproximează 90% adevărata dvs mărime. De aceea este indicat şi recomandat să vizitaţi magazinele noastre şi să încercaţi mai multe mărimi şi modele şi să găsiţi încălţămintea în care să vă simţiţi cel mai bine.

Dacă dispuneți de o imprimantă vă oferim 3 fişiere pdf (pentru bărbaţi, femei şi copii) – pe care le puteţi imprima şi cu ajutorul lor vă puteţi afla mărimea potrivită.

      

Conversia mărimilor europene de pantofi la cele din SUA si UK
Când cineva vorbeşte despre mărimea unui pantof european, este important de menţionat că acest sistem de conversie de mărimi a pantofilor este utilizat în Franţa, Germania, Italia, Spania şi alte ţări europene continentale.

Marea Britanie urmează un alt sistem de mărimi de pantof. Sistemul britanic de mărimi de pantofi este similar cu cel american.

Știai că ?
Lungimea piciorului este luată în considerare atunci când se alege mărimea la pantofi. Această mărime este de fapt distanţa dintre două linii paralele, care sunt perpendiculare pe picior şi sunt în contact cu degetul piciorului cel mai proeminent şi partea cea mai proeminentă de la calcâi. În cele mai multe cazuri, se observă că dimensiunea piciorului stâng este puţin diferită faţă de cea a piciorului drept.