5 tipuri de încălțăminte de damă la modă în anii 2019 – 2020 – Ce se poartă?

5 tipuri de încălțăminte de damă la modă în anii 2019 – 2020 – Ce se poartă?

Atunci când ne alegem încălțămintea preferată, ne alegem cu siguranță modele de pantofi de piele sau sandale și cizme în funcție de ce anume se poartă. E clar că trendurile sunt extrem de schimbătoare în acest domeniu al modei și stilului, însă există întotdeauna direcții care au dictat adevăratele stiluri și care au reușit să supraviețuiască timpului. 

Astăzi îți arătăm 5 tipuri de încălțăminte de damă care nu ar trebui să lipsească din dulăpiorul niciunei femei în anul acesta și în anul ce urmează. Ce anume se poartă în materie de încălțăminte de damă în 2019 și 2020? 

1. Colecțiile de încălțăminte Timber 

Fie că discutăm de pantofii sport, de adidași de damă sau ghete de damă, colecțiile Timber sunt peste tot în jurul nostru. Cu siguranță ai văzut și tu acele tipuri de încălțări robuste, cu bot rotund, înalte și extrem de confortabile, fie în revistele de specialitate sau în vitrinele colorate ale mall-urilor. 

Papucii timber sunt atât de des întâlniți încât toată lumea s-ar putea să aibă actualmente în dulap o pereche. Designul lor este unul clasic, inspirat după brandul de baza Timberland, un mastodont în crearea și comercializarea bocancilor cu talpă antiderapantă. 

De la bocancii Timber s-a pornit un real trend. Astăzi poți găsi botine înalte, cu toc pătrățos și vârf rotund, poți găsi și baskeți de damă înalți în acest gen și chiar și cizme. O altă caracteristică principală a acestor tipuri de încălțări damă este banda box de piele din partea superioară a papucilor. 

2. Pantofii sport de jogging – alte colecții care fac furori 

Deși discutăm în acest caz despre un tip de încălțăminte extrem de nișată, nu va fi mare mirare să observi femei care poartă o astfel de pereche de adidași sport chiar și în viața de zi cu zi. Iar asta pe bună dreptate, deoarece sunt foarte confortabili și au o mulțime de avantaje. 

Sunt ușori, vei simți că plutești de fiecare dată când vei încălța o pereche de pantofi sport de damă de jogging. În plus, talpa lor este de cele mai multe ori din spumă, fiind foarte benefică mersului – ajutând circulația sanguină. 

Vei părea surprinsă să afli cât de mult poate rezista o astfel de pereche de papuci la diverși factori de stres. Spuma este un material foarte rezistent. Iar dacă nu ai talpa din spumă, cu siguranță ea va fi dintr-un material specific, care să te ajute să reziști la efort și la mersul pe distanțe lungi.  

3. Încălțămintea elegantă – pantofii oxford și stiletto

Aceste două tipuri de încălțăminte de damă nici nu mai trebuie discutate. Cu siguranță ai văzut cel puțin de câteva zeci de ori în viața ta o pereche de stiletto. Fie că discutăm despre cei de culoare roșie aprinsă, care au întors capul tuturor în petrecerea din teambuilding sau cei de culoare neagră care ți-au purtat noroc în cadrul sutelor de prezentări de la birou, aceștia fac parte din gama de încălțăminte de damă elegantă, fără nicio discuție. 

Tocul lor elegant, silueta fină și designul absolut impecabil, fac din pantofii stiletto un trend ce nu are cum să fie dat la o parte. La fel de ușor s-au adaptat pentru programul zilnic de la birou și pantofii oxford de damă. Pantofii de tip casual sau elegant din aceste colecții sunt foarte confortabili și plăcuți în mediul office. 

4. Încălțămintea Glow – Fashion Icon de-a lungul globului pământesc

Cine nu știe cum arată papucii cu totul și cu totul speciali din picioarele divelor de la Hollywood sau din timpul concertelor pop ale celor mai tari vedete de pe glob? Acele minunății colorate și extrem de ușor de accesorizat cu orice ținută crazy, conturând pata de culoare perfectă din peisaj. 

Este vorba despre încălțămintea glow – un tip de încălțări de damă care au patrulat de-a lungul anilor în multe topuri de modă, reieșind pe primele locuri, ca adevărate dovezi de curaj și tărie de caracter din partea celor ce aleg să poarte așa ceva. 

Botinele cu sclipici și ținte, cu lanțuri sau cizmele lungi și lucioase, cu tot felul de accesorii, aceste tipuri de încălțări sunt un adevărat fashion icon, un tip de încălțăminte statement printre dive. 

5. Sneakers – categoria îndrăgită atât de dame cât și de bărbați

Probabil printre cele mai purtate tipuri de încălțăminte, sneakerșii au cucerit topurile. Potriviți atât pentru dame, cât și pentru bărbați, sneakerșii, mai ales cei din piele, sunt o încălțăminte confortabilă, plăcută și potrivită atât la ținute casual cât și la îmbrăcămintea sport. 

Cu siguranță o pereche de sneakerși de calitate sunt o adevărată mândrie și o eliberare pentru cele dintre voi care urăsc tocurile, dar vor să se încalțe în același timp cu o încălțăminte de damă de calitate. 

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *